Filloni shitjen
Turne, Hotel, Makinë

Ne ofrojmë shërbime softuerësh për të filluar agjensinë e udhëtimit online për të shitur hotele, makina, paketa udhëtimesh dhe shumë më tepër


Nis biznesin tuaj në 3 hapa


NJE

01.Konfiguro Flidel

Konfiguroni pajtimin dhe domenin tuaj. Ju do të Merrni Emër të Përkohshëm të Domenit dhe Detaje të Hyrjes.

DY

02. Instaloni Modulin

Hyni në panelin tuaj të administratorit dhe instaloni modulet tuaja të kërkuara nga tregu.

TRE

03.Filloni shitjen

Urra .. Faqja juaj është e drejtpërdrejtë. Tani është koha të përqendrohemi në marketing dhe shitje.

Jeni disa minuta larg fillimit të biznesit online

Kur e gjithë bota ka filluar të hyjë në internet, nuk ka qenë kurrë e rëndësishme të lëvizni biznesin tuaj në internet. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në këtë tranzicion.

Këtu janë shërbime të tjera

Ne ofrojmë shumë shërbime nga CRM, Ecommerce te Turizmi. Këtu janë disa prej tyre

Pasuri të paluajtshme

Uebfaqe e listës së pronave për të shitur ose marrë me qira prona për Agjentët, klientët për ndërtuesit

Turne

Shisni paketa turne dhe pushime për udhëtarët nëpër botë duke përdorur faqen tuaj të internetit

Blerje (Tregti elektronike)

Filloni dyqanin tuaj të blerjeve në internet për të shitur rroba, elektronike dhe më shumëMakina me qira

Merrni me qira makinat tuaja duke përdorur faqen e internetit për turistët afër qytetit tuaj

Rezervimi i taksive

Uber si shërbimi i rezervimit të taksive me aplikacione për shofer dhe përdorues.

Hotele

Filloni faqen e rezervimit të hotelit / hotelit ku përdoruesit tuaj mund të rezervojnë dhoma hoteli


Porta të Shumëfishta të Pagesave

Ne mbështesim portën e shumëfishtë të Pagesave për të pranuar pagesa nga kudo.

Shumë valutë

Përkrahu të gjitha monedhat kryesore. Me azhurnimin automatik të kurseve të monedhës.

Shumë gjuhë

Sistemi shumë-gjuhësor, përkthimi automatik në shumë gjuhë.

Nisja mikpritjen dhe biznesin e kohës së lirë

Filloni sot agjensinë tuaj të udhëtimit në internet (OTA) dhe shisni bileta fluturimesh, dhoma hoteli, paketa turne, transferime makinash, lundrime dhe shumë më tepër.

  • Llogari të Shumëfishta të Përdoruesit
  • Zgjidhje të Inbuilt CRM
  • Automatizimi i marketingut

Gjuhë të Shumëfishta

Ne mbështesim shumë gjuhë për klientët në çdo vend

Monedha të shumëfishta

Ne mbështesim monedha të shumta për klientët në çdo vend

Portë shumë pagese

Ne mbështesim portën e shumëfishtë të Pagesave për të rezervuar nga çdo vend

Module të Shumëfishta

Ju mund të përdorni modulin tuaj të ngrohtë që dëshironi për biznesin tuaj

Shumëfish
API-të

Sistemi i bazuar në shumë API për hotelet dhe rezervimet e fluturimeve

Llogari të Shumëfishta

Administratori, Agjentët, përdoruesit, llogari të shumta për organizatën tuaj

Jeni disa minuta larg nga fillimi biznes në internet


  • Nga CRM, blerjet online te rezervimet e biletave për hotele apo turne. Flidel ofron të gjitha në një platformë për nevojat tuaja në biznesin tuaj

Ofertë me Kohë të Kufizuar

a doni të rriteni dhe shkallëzoni biznesin tuaj?

Ndërsa bota bëhet më shumë në internet, mos u mbrapa dhe filloni të shisni në internet.