Shtëpi/ Shërbimet

Shërbimet

Flidel ofron Shërbime të Softuerit të Biznesit dhe Zgjidhje të Marrjes në Distancë


Paketë Softuerësh Biznesi Flidel


Gjeni Zgjidhjet e Duhura

Gjeni module të ndërtuara paraprakisht nga dyqani ynë, nëse keni nevojë për zgjidhje specifike të ngrohtë ose personalizime, atëherë ekipi ynë do ta ndërtojë atë për ju.

Hapni faqen tuaj te internetit

Tani, është koha për të filluar !! Përgatitni faqen tuaj dhe vendosni duke përdorur appstore-in tonë dhe filloni të shisni shërbimet tuaja për klientët tuaj.

Rritni biznesin tuaj

nëse doni të punësoni punonjës të largët ose dëshironi të bëni fushatë reklamimi në internet, ne kemi të gjitha zgjidhjet për të rritur biznesin tuaj.

Flidel Appstore ju lejon të dilni drejtpërdrejt në minuta

Flidel Software Suite e Specializuar për Rezervime Hotelesh, Rezervime Fluturimesh, Shërbime me Qira Makinash dhe shumë më tepër. Flidel optimizon dhe automatizon biznesin tuaj me karakteristika të shkëlqyera.

  • Procesi i Menaxhimit të Lehtë
  • Vetëm klikoni instaloni dhe menaxhoni
  • 50+ Module të Parandërtuara

Procesi i Menaxhimit të Lehtë

Jepni akses anëtarëve tuaj

Jeni të gatshëm të shkoni drejtpërdrejt me një klik të vetëm

Automatizoni faqen tuaj në internet me një klik të vetëm

Paketë Softuerësh Biznesi Flidel - FAQ

Këtu janë disa përgjigje për pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me flidel dhe shërbimet e tij.

Çfarë është Suite e Programeve të Biznesit Flidel?

Flidel Business Software Suite është një Zgjidhje e Saas që mund të ndihmojë për të filluar një biznes në internet me një klik të vetëm. Suite e Programeve të Biznesit Flidel është softuer i kombinuar me 15+ industri biznesi ku mund të fillojnë shpejt faqet e internetit të rezervimeve të udhëtimeve, faqen e internetit të tregtisë elektronike, Zgjidhjen CMS, Zgjidhjen e marketingut.
Flidel Ju siguron një appstore ku mund të instaloni lloje të ndryshme të moduleve si Moduli i Kontabilitetit. Pasi ta instaloni, mund të përdorni Flidel si Programin tuaj të Faturimit. Me fjalë të shkurtra, Flidel Ndihmon Të Gjitha Llojet e Biznesit të Bëhen në Internet me Automatizimin.

Softueri Flidel do të ekzekutohet në domenin tim?

Pasi të blini pajtim, mund të zgjidhni domainin tuaj ku dëshironi të ekzekutoni këtë sistem. Sistemi i tij i plotë i etiketave të bardha, i cili do të funksionojë në emrin tuaj në domenin tuaj. Ju gjithashtu mund të ndryshoni në çdo kohë emrin e domain siç ju pëlqen në të ardhmen. Ju mund të përdorni një emër domain për një licencë të vetme, ju mund të blini më shumë licencë për më shumë emra domain.

A mund të marrim personalizime ose ndryshime të dizajnit në faqen e internetit?

Po, ju mund të kërkoni çdo lloj përshtatjeje, veçori të reja ose ndryshime të dizajnit që ju pëlqen në faqen tuaj të internetit, dhe ekipi ynë do ta bëjë atë për ju dhe do t'i instalojë ato në faqen tuaj të internetit. Kostoja për personalizimet mund të ndryshojë sipas ndryshimeve ose veçorive tuaja të kërkuara.


Zgjidhje për punësimin në distancë të Flidel


Punësoj punonjësit në distancë pa asnjë shqetësim

Hardshtë e vështirë për të gjetur punonjës të duhur në distancë dhe akoma më e vështirë për t'u siguruar që të dhënat e biznesit tuaj janë të sigurta me ta kur ata punojnë në distancë.

Ju do të punësoni një punonjës të largët nga kandidatët tanë të zgjedhur dhe të intervistuar, të cilët do të punojnë në zyrat e Flidel sipas zonës tuaj kohore duke përdorur kompjuterët dhe internetin tonë të siguruar.


Mbrojtja e të dhënave

Punonjësit do të punojnë në kompjuterët tanë dhe në zyrën tonë, kështu që të dhënat tuaja janë absolutisht të sigurta.

Talenti i duhur

Ju do të zgjidhni nga njerëz të zgjedhur me kujdes dhe të Verifikuar të cilët janë intervistuar nga ne.

Hapësira për zyre

Punonjësit do të punojnë në zyrat e flidelit. ku, ne do të monitorojmë orët e punës dhe kohën e tyre.

Orë pune

Punonjësit në distancë do të punojnë në zonën tuaj të zgjedhur të orës dhe orët e punës.

Infrastruktura IT

Flidel do të sigurojë të gjithë infrastrukturën e IT, nga kompjuterat në internet. Kështu që nuk duhet të shqetësoheni për asgjë.

Nuk ka detyrime ligjore

Nuk ka detyrime ligjore midis punonjësit dhe juve. Ju mund të diskutoni mbi kontratën tuaj sipas nevojave.

Mundësi të Shumëfishta

Do të keni gjithnjë mundësi të shumta për të zgjedhur njerëzit e duhur për ju ose për të marrë më shumë në çdo kohë.

Me kosto efektive

Asnjë qira ose ndonjë kosto shtesë për të menaxhuar punonjësin tuaj në distancë. Ju thjesht paguani tarifa mujore për secilin person që punësoni.

NJE

01. Zgjidhni një person

Ju do të zgjidhni nga baza e të dhënave e gjerë e njerëzve për role të ndryshme dhe përvojë në fusha të shumta.

DY

02. Intervistoni kandidatët

Ju do të intervistoni kandidatët dhe do të diskutoni rreth punës, kohës dhe shitjes dhe do të finalizoni termat dhe kushtet.

TRE

03. Filloni punën

Pasi të keni finalizuar punonjësin tuaj, ata do të fillojnë punën sipas kushteve tuaja, ne do të kujdesemi për pjesën tjetër të gjërave.

Më shumë më shumë se 500 biznese mbështeten në shërbimet tona

Ne ofrojmë zgjidhje të plota 360 ° për qindra klientë tanë në të gjithë vendet. Shërbimet tona shkojnë nga zgjidhjet teknike te menaxhimi i largët i punonjësve.

Shkallëzoni biznesin tuaj

Flidel lejon shkallëzimin vertikal të biznesit tuaj nga stafi te zgjidhjet teknike.

Ulja e kostove operative

Duke lëvizur pjesën më të madhe të zhvillimit dhe personelit në distancë, ju jeni duke ulur koston e funksionimit të biznesit tuaj me 80%

Siguroni të dhënat tuaja

Ju të dhënat nga punonjësi i punësuar ose në softuerin flidel janë të sigurt dhe të sigurt.

Mbështetje Falas Pafund

Mbështetja jonë është në dispozicion 24 * 7 për të gjitha nevojat tuaja. Kështu që ju mund të përqendroheni në gjërat që ju nevojiten.

Dëshiron të punësosh punonjës të largët?

Le të flasim dhe diskutojmë nevojat dhe sfidat e biznesit tuaj dhe si mund të jemi të dobishëm për të zgjidhur ata që përdorin shërbimet tona.