Abonim Çmimi

Paguani atë që ju nevojitet. Zgjidhni planin tuaj, ju mund ta anuloni ose azhurnoni çdo herë.

25$

Në muaj

Ky plan përfshin të gjitha shërbimet që ne ofrojmë. E kufizuar për një domen të vetëm.

 • Abonim Mujor
 • Shkarkime të Pafund të Modulit
 • Licencë për domenin e vetëm
 • Mbështetje e kufizuar
 • Anulo çdo kohë
 • Provë Falas 2 Ditore
 • Nënfusha falas

Filloni provën tuaj falas

500$

Gjatë gjithë jetës

Ky plan përfshin të gjitha shërbimet që ne ofrojmë. E kufizuar për një domen të vetëm.

 • Pagesa në kohë
 • Shkarkime të Pafund të Modulit
 • Licencë për domenin e vetëm
 • Mbështetje falas e pakufizuar
 • Anulo çdo kohë
 • Provë Falas 2 Ditore
 • Nënfusha falas

Bleni për tërë jetën

 

Enterprise

Për klientët të cilët dëshirojnë dizajn të personalizuar, karakteristikë për biznesin e tyre.

 • Kostoja sipas kërkesës tuaj
 • Module dhe shtojca të personalizuara
 • Përshtatje shtesë
 • Temat e personalizuara
 • Karakteristikat shtesë
 • Mbështetje falas e pakufizuar
 • -

Na kontaktoni

FAQ - Pyetjet e bëra më shpesh

Këtu janë disa përgjigje për pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me flidel dhe shërbimet e tij.

A marrim kodin burim për faqen e internetit të flidel?

Flidel është Softueri si zgjidhje e Shërbimit për biznesin që dëshiron të hapë faqen e internetit pa u shqetësuar për ndonjë gjë teknike. Ju nuk do të merrni kodin burim për flidel, ai do të ekzekutohet në domenin tuaj ndërsa pritet në servera.

A mund ta modifikojmë projektin ose të kemi veçori shtesë në sistem?

Ne kemi një ekip zhvilluesish për t'ju dhënë të gjitha përshtatjet siç dëshironi, nga ndryshimet në dizajn deri te veçoritë shtesë.
Ju mund të na kontaktoni për çfarëdo lloji të kërkesave tuaja duke krijuar biletë nga llogaria juaj e përdoruesit dhe ne do t'ju kontaktojmë për kërkesat tuaja.

Çfarë është dyqani i aplikacioneve flidel?

App Store dyqan është një treg ku ju mund të shkarkoni qindra tema, module dhe shtojca për faqen tuaj te internetit direkt.
Ne jemi duke zhvilluar këtë appstore i cili së shpejti do të jetë i hapur për të gjithë zhvilluesit e palëve të treta për të ndërtuar module të cilat do të jenë në dispozicion për të gjithë klientët tanë direkt nga paneli i administratorit.

Si mund të marrim aplikacione për celularë?

Aplikacionet për celularë janë falas në dispozicion për të gjithë abonentët tanë pa ndonjë kosto shtesë. Ju mund të shkarkoni kodin për aplikacione nga dyqanet e aparateve dhe të përpiloni dhe ngarkoni në dyqanet e Google ose Apple.
Nëse dëshironi që ne të përpilojmë dhe ngarkojmë aplikacione për ju, atëherë mund të na kontaktoni në çdo kohë dhe ekipi ynë do të trajtojë këtë detyrë për ju.