Shumë module

Instaloni sa më shumë module nga appstore me pak klikime

Aplikacione për celularë

Të gjithë modulet kanë aplikacionet e tyre ose të përgjithshme për celularët, kështu që ju mund të lëshoni aplikacione në dyqanet android ose ios.

I përshtatshëm

Ju mund të na tregoni ndryshimet që dëshironi në sistem së bashku me veçoritë shtesë, ne do të punojmë në kërkesat tuaja.

Asnjë kosto e fshehur

Tarifat e pajtimit mujor janë vetëm ajo që ju paguani për të përdorur shërbimet tona dhe për të instaluar ndonjë numër të moduleve.

E-commerce gati

Ju mund të filloni biznesin e blerjeve në internet duke përdorur flidel dhe të keni përvojë blerjeje së bashku me aplikacionet e blerjeve.

Në API-të e ndërtuara

Ju nuk keni nevojë të blini ndonjë API të palës së tretë, ne të gjithë kemi kërkuar API të integruar tashmë.

Shumë gjuhësore

Flidel është ndërtuar mbi shërbime shumëgjuhësore. e gjithë përmbajtja përkthehet automatikisht duke përdorur google api

Portat e Pagesave

Instaloni direkt portat tuaja të pagesave nga dyqanet e aparateve dhe përdorni ato për të marrë pagesa.

Shtojca të shumëfishta

Merrni tema ose shtojca të ndryshme nga Appstore për modulet tuaja ose faqet e internetit duhet të kenë veçori shtesë.

Shumë valutë

Monedha të shumëfishta për të marrë pagesa nga klientët duke përdorur portën tuaj lokale të pagesave.

Platforma e Rezervimeve

Shisni shërbimet e rezervimit në hotele, makina, fluturime, rezervime taksi, autobus etj duke përdorur platformën tonë të rezervimit.

Punësimi në distancë

Punësoni punonjës të largët të cilët do të punojnë në zyra dhe do të punojnë për ju në distancë, duke zvogëluar rreziqet për ju.

Dëshironi të filloni biznes online?

Le të flasim dhe diskutojmë nevojat dhe sfidat e biznesit tuaj dhe si mund të jemi të dobishëm për të zgjidhur ata që përdorin shërbimet tona.