FAQ - Pyetjet e bëra më shpesh

Këtu janë disa nga pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me flidel dhe shërbimet e tij

Shërbimet


Çfarë është Suite e Programeve të Biznesit Flidel?

Flidel Business Software Suite është një Zgjidhje SaaS e cila mund të ndihmojë për të filluar një biznes në internet me një klik të vetëm. Suite e Programeve të Biznesit Flidel është softuer i kombinuar me 15+ industri biznesi ku mund të fillojnë shpejt faqet e internetit të rezervimeve të udhëtimeve, faqen e internetit të tregtisë elektronike, Zgjidhjen CMS, Zgjidhjen e marketingut.
Flidel Ju siguron një appstore ku mund të instaloni lloje të ndryshme të moduleve si Moduli i Kontabilitetit. Pasi ta instaloni, mund të përdorni Flidel si Programin tuaj të Faturimit. Me fjalë të shkurtra, Flidel Ndihmon Të Gjitha Llojet e Biznesit të Bëhen në Internet me Automatizimin.

Softueri Flidel do të ekzekutohet në domenin tim?

Pasi të blini pajtim, mund të zgjidhni domainin tuaj ku dëshironi të ekzekutoni këtë sistem. Sistemi i tij i plotë i etiketave të bardha, i cili do të funksionojë në emrin tuaj në domenin tuaj. Ju gjithashtu mund të ndryshoni në çdo kohë emrin e domain siç ju pëlqen në të ardhmen. Ju mund të përdorni një emër domain për një licencë të vetme, ju mund të blini më shumë licencë për më shumë emra domain.

A mund të marrim personalizime ose ndryshime të dizajnit në faqen e internetit?

Po, ju mund të kërkoni çdo lloj përshtatjeje, veçori të reja ose ndryshime të dizajnit që ju pëlqen në faqen tuaj të internetit, dhe ekipi ynë do ta bëjë atë për ju dhe do t'i instalojë ato në faqen tuaj të internetit. Kostoja për personalizimet mund të ndryshojë sipas ndryshimeve ose veçorive tuaja të kërkuara.

Çmimi


A marrim kodin burim për faqen e internetit të flidel?

Flidel është Softueri si zgjidhje e Shërbimit për biznesin që dëshiron të hapë faqen e internetit pa u shqetësuar për ndonjë gjë teknike. Ju nuk do të merrni kodin burim për flidel, ai do të ekzekutohet në domenin tuaj ndërsa pritet në servera.

A mund ta modifikojmë projektin ose të kemi veçori shtesë në sistem?

Ne kemi një ekip zhvilluesish për t'ju dhënë të gjitha përshtatjet siç dëshironi, nga ndryshimet në dizajn deri te veçoritë shtesë.
Ju mund të na kontaktoni për çfarëdo lloji të kërkesave tuaja duke krijuar biletë nga llogaria juaj e përdoruesit dhe ne do t'ju kontaktojmë për kërkesat tuaja.

Çfarë është dyqani i aplikacioneve flidel?

App Store dyqan është një treg ku ju mund të shkarkoni qindra tema, module dhe shtojca për faqen tuaj te internetit direkt.
Ne jemi duke zhvilluar këtë appstore i cili së shpejti do të jetë i hapur për të gjithë zhvilluesit e palëve të treta për të ndërtuar module të cilat do të jenë në dispozicion për të gjithë klientët tanë direkt nga paneli i administratorit.

Si mund të marrim aplikacione për celularë?

Aplikacionet për celularë janë falas në dispozicion për të gjithë abonentët tanë pa ndonjë kosto shtesë. Ju mund të shkarkoni kodin për aplikacione nga dyqanet e aparateve dhe të përpiloni dhe ngarkoni në dyqanet e Google ose Apple.
Nëse dëshironi që ne të përpilojmë dhe ngarkojmë aplikacione për ju, atëherë mund të na kontaktoni në çdo kohë dhe ekipi ynë do të trajtojë këtë detyrë për ju.

Sistemi


Aplikacionet


A mund të kem një faturë për pajtimin tim?

Ju mund të merrni fatura për secilën faturë në emailin tuaj dhe ta shkarkoni atë në PDF ose ta shtypni. Përndryshe ju mund të na kërkoni fatura dhe të anuloni pajtimin në çdo kohë.