STORE

Krijoni Dyqani juaj Vetë Online!

Filloni dyqanin tuaj të tregtisë elektronike me disa hapa të thjeshtë. Krijoni produkte, vendosni kategori, lidhni një portë pagese dhe botoni faqen tuaj të gazuar të tregtisë elektronike brenda pak minutash!


Nis biznesin tuaj në 3 hapa


NJE

01.Konfiguro Flidel

Konfiguroni pajtimin dhe domenin tuaj. Ju do të Merrni Emër të Përkohshëm të Domenit dhe Detaje të Hyrjes.

DY

02. Instaloni Modulin

Hyni në panelin tuaj të administratorit dhe instaloni modulet tuaja të kërkuara nga tregu.

TRE

03.Filloni shitjen

Urra .. Faqja juaj është e drejtpërdrejtë. Tani është koha të përqendrohemi në marketing dhe shitje.

Porta të Shumëfishta të Pagesave

Ne mbështesim portën e shumëfishtë të Pagesave për të pranuar pagesa nga kudo.

Shumë valutë

Përkrahu të gjitha monedhat kryesore. Me azhurnimin automatik të kurseve të monedhës.

Shumë gjuhë

Sistemi shumë-gjuhësor, përkthimi automatik në shumë gjuhë.

Nisja biznes në internet

Filloni dyqanin tuaj në internet dhe shisni pajisje elektronike, pëlhura, antike dhe shumë më tepër dhe merrni më shumë klientë nga e gjithë bota.

  • Llogari të Shumëfishta të Përdoruesit
  • Zgjidhje të Inbuilt CRM
  • Automatizimi i marketingut

Procesi i Menaxhimit të Lehtë

Jepni akses anëtarëve tuaj

Jeni të gatshëm të shkoni drejtpërdrejt me një klik të vetëm

Automatizoni faqen tuaj në internet me një klik të vetëm

Gjuhë të Shumëfishta

Ne mbështesim shumë gjuhë për klientët në çdo vend

Monedha të shumëfishta

Ne mbështesim monedha të shumta për klientët në çdo vend

Portë shumë pagese

Ne mbështesim portën e shumëfishtë të Pagesave për të rezervuar nga çdo vend

Module të Shumëfishta

Ju mund të përdorni modulin tuaj të ngrohtë që dëshironi për biznesin tuaj

Shumëfish
API-të

Sistemi i bazuar në shumë API për hotelet dhe rezervimet e fluturimeve

Llogari të Shumëfishta

Administratori, Agjentët, përdoruesit, llogari të shumta për organizatën tuaj

Jeni disa minuta larg nga fillimi biznes në internet


    Zgjidhja e biznesit ju keni qenë në kërkim të


  • Nga CRM, blerjet online te rezervimet e biletave për hotele apo turne. Flidel ofron të gjitha në një platformë për nevojat tuaja në biznesin tuaj

Çfarë klientët tanë janë duke thënë

Ja se çfarë thonë disa nga klientët tanë në lidhje me punën tonë.

Ofertë me Kohë të Kufizuar

a doni të rriteni dhe shkallëzoni biznesin tuaj?

Ndërsa bota bëhet më shumë në internet, mos u mbrapa dhe filloni të shisni në internet.