Duke ju prezantuar


FlidelPlatforma e Biznesit

Zgjidhje me një ndalesë për të marrë biznesin tuaj në internet dhe për tu zgjeruar në shumë tregje

Vendosja automatike

Ju mund të vendosni faqen tuaj të biznesit në klikime duke përdorur module të ndërtuara paraprakisht nga dyqani ynë i aplikacioneve.

Zgjatësia

Dëshiron veçori shtesë? ndryshimet në dizajn? Dyqani ynë i aplikacioneve ka shumë shtojca dhe tema

Punësimi në distancë

Punësoni punonjës në distancë pa shqetësime, nga mbrojtja e të dhënave deri te puna që ne i menaxhojmë të gjithë

Gjuhë të Shumëfishta

Ne mbështesim shumë gjuhë për klientët në çdo vend

Monedha të shumëfishta

Ne mbështesim monedha të shumta për klientët në çdo vend

Portë shumë pagese

Ne mbështesim portën e shumëfishtë të Pagesave për të rezervuar nga çdo vend

Module të Shumëfishta

Ju mund të përdorni modulin tuaj neiche që dëshironi për biznesin tuaj

Shumëfish
API-të

Sistemi i bazuar në shumë API për hotelet dhe rezervimet e fluturimeve

Llogari të Shumëfishta

Administratori, Agjentët, përdoruesit, llogari të shumta për organizatën tuaj

Flidel Vjen të Automatizojë Biznesin tuaj.


    Flidel Optimize dhe automatizoni biznesin tuaj me karakteristika të shkëlqyera.


  • Ne ju sigurojmë të gjitha në një sistem automatizimi i cili përfshin të gjitha gjërat që kërkohen në industrinë tuaj. Nuk ka nevojë të blini ndonjë shtesë të palës së tretë ose të punësoni një zhvillues. Të gjitha hyrjet e Pagesave të pritshme dhe të Famshme kombinohen në Flidel.

Këtu janë disa module Premade të ndezura AppStore

Ju mund të instaloni module premade nga AppStore dhe të merrni të gjitha tiparet pa u shqetësuar për çdo lloj zhvillimi me porosi

Pasuri të paluajtshme

Uebfaqe për listën e pronave për të shitur ose marrë me qira për agjentët ose klientët. Klientët mund të shohin të gjitha detajet dhe mund të krijojnë pyetje të cilat mund të merren nga administratori ose agjentët.

Turne

Tani operatorët turistikë mund të shtojnë të gjitha turnet e tyre në faqen e internetit dhe të lejojnë udhëtarët nga e gjithë bota të rezervojnë turne përmes faqes së tyre të internetit, duke zgjeruar biznesin e tyre në shumë pjesë.

Pazar

Filloni dyqanin tuaj të blerjeve në internet dhe shisni artikuj direkt nga faqja juaj e internetit. Ju mund të shisni rroba, këpucë dhe sende elektronike dhe shumë më tepër me lehtësi duke përdorur këtë modul.Aplikacione për celularë

Të gjitha artikujt vijnë me aplikacionet e tyre celularë të cilat do të lidhen me faqen tuaj të internetit. Ju mund të lëshoni aplikacione në dyqan android ose ios dhe mund të merrni më shumë përdorues nga platformat mobile.

Rezervimi i taksive

Përdorimi online i eksperiencës së rezervimit të taksive me aplikacionet mobile të shoferit dhe përdoruesit. Kjo është e gjitha në një zgjidhje të shpejtë për fillimin e shërbimeve të rezervimit të taksive.

Hotele

Filloni faqet e rezervimit të Hoteleve ku përdoruesit tuaj mund të rezervojnë hotele ndërkombëtare ose me porosi të shtuara nga ju direkt nga faqja juaj e internetit, ndërsa fitoni komision për secilën rezervim.


Eksploroni më shumë module dhe shtesa në dyqanin tonë të aplikacioneve

Zgjidhni Flidel si biznesi juaj online partneri


Idetë tona për inovacione dhe ekipi krijues ju ndihmojnë të zbuloni dobësinë e biznesit tuaj dhe t'ju ndihmojnë të përmirësoheni si forca juaj. Ne ju ndihmojmë për Planifikimin e Biznesit, Zhvillimin e Produkteve, Vlerësimin e Ideve, blerjen e Klientit dhe më shumë.

Këtu janë disa karakteristika dhe shërbime

Do të jepen azhurnime falas kështu që ju kurrë nuk do të humbni azhurnimin e veçorisë tjetër dhe më shumë mundësi.

Zgjidhje me porosi

Ju mund të kërkoni kërkesa të personalizuara dhe ekipi ynë do të ndërtojë zgjidhje për ju sipas nevojës tuaj.

Punësimi në distancë

Punësoni çdo numër të punonjësve në distancë duke përdorur platformën tonë dhe lirohuni nga çdo detyrim ligjor.

Aplikacione për celularë

Ne jemi duke punuar në aplikacionet android dhe ios kështu që ju të mund të zgjeroni biznesin tuaj dhe të mund të shërbeni më shumë klientëve në shumë platforma.Analizat e integruara

Sistemi i analizave lejon të gjurmoni sjelljen e përdoruesve tuaj dhe të tregoni se ku duhet të përqendroheni më shumë në biznes.

Performanca e Optimizuar

Optimizuar shumë për t'u dhënë klientëve tuaj përvojën dhe performancën më të mirë në përdorimin e shërbimeve tuaja.

SEO e optimizuar

Platforma e Flidel është e optimizuar për SEO për të nxitur më shumë trafik nga motorët e kërkimit dhe për të dhënë rezultate kur kërkimi i përdoruesit.

Rreth Flidel,

Flidel është një softuer i automatizimit i gjeneratës së ardhshme Saas dhe zgjidhje dixhitale që automatizon Industrinë e Udhëtimeve, faturimin, menaxhimin e klientit, shërbimet mbështetëse dhe shërbime të tjera. Flidel ndihmon për të lëvizur biznesin tuaj në internet për të siguruar shpejt produkte dhe shërbime, menaxhim, faturim dhe operacione faturimi, menaxhim klienti, shërbime mbështetëse dhe shërbime të tjera.

Fillo tani

A keni ndonjë pyetje? Të planifikojë një kthim thirrjeje?

Ne kemi gati 24/7 mbështetje të klasit botëror për të ndihmuar. Vlera jonë kryesore # 1 është shërbimi ndaj klientit.